Romenstad Hytter
Ved vandringer i kulturminneparken og for selskaper kan vi tilby servering av tradisjonsmat i seterstua eller i Østerdalsstua nede på gården.
Nordstu Mømb
Honningen vår, Solsiden Honning, distribueres gjennom Rørosmat.
Matspesialiteter fra Rendalen
I Rendalen har vi en spesialitet som heter elghakk. Dette er en rett få mennesker utenfor Østerdalen kjenner til, men som alle liker. Den har tradisjonelt vært festmat og kommer du til oss i Rendalen Naturligvis, vil du kunne nyte hjemmelaget elghakk. Den serveres med hjemmebakt flatbrød og rørt tyttebær fra skogen.
Hva dette er, vil vi fortelle deg når du kommer på besøk.
Andre sikspesialiteter
Hva med å prøve nytrukket sik med rømmegrøt? Tilbehøret er flatbrød med smør og brunost – ekte tradisjonskost i Rendalen.
Eller hva med røkt sik? Sammen med flatbrød, smør og hjemmelaget potetstappe, utgjør siken et herremåltid. Kanskje du til og med vil være med og fiske den selv.
Noen foretrekker kanskje en sikburger, bedre og sunnere enn hamburger. Og oppskriften kan du gjerne få med deg hjem. Det er ingen grunn til å reise sulten hjem fra Rendalen…